ANTALYA / KORKUTELİ - Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu

"40 Kavram”, “40 Ayet”, “40 Hadis”, “40 Şair 40 Şiir"

KTS yıllık planımız kapsamında Mart ayı etkinliklerimizden olan 40 kavram, 40 ayet, 40 hadis etkinliklerinden Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Havva Betül KARDIÇLI ve Havva ÜNVER rehberliğinde "Hadisi Tamamla Çikolatanı Kap’’ etkinliği gerçekleştirildi. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü sitesinde yer alan 40 Hadis öğrencilere ezberlenmesi için dağıtıldı.Hadislerin devamını getiren öğrencilere çikolata dağıtıldı ve bu etkinlik videolaştırıldı daha sonra sınıflarda öğrencilere izlettirildi.

Amaç öğrencilerimizin; İslam’ın temel kaynakları Kur’an ve sünneti anlamalarını ve yaşamalarını sağlamak, ayetler ve hadisler ışığında onlara; güncel olayları doğru yorumlama becerisi kazandırmak, ahlâkî değerleri ve bu değerlerin oluşmasında Kur’an ve hadislerin rolünü kavratmak ve bu sayede doğru bilgi, doğru inanç, doğru düşünce ve doğru davranış edindirmektir.

Emeği geçen öğretmenimize ve değerli öğrencilerimize okul idaresi ve okul aile birliği adına teşekkür ederiz.

Yayın: 03.04.2023 - Güncelleme: 05.01.2024 11:25 - Görüntülenme: 203